toate categoriile
en.pngEN

Acasă>Produse>Brandy

75
74
76
77
78
79
Bosolac brand special XO brandy 700ml 40% abv
Bosolac brand special XO brandy 700ml 40% abv
Bosolac brand special XO brandy 700ml 40% abv
Bosolac brand special XO brandy 700ml 40% abv
Bosolac brand special XO brandy 700ml 40% abv
Bosolac brand special XO brandy 700ml 40% abv

Bosolac brand special XO brandy 700ml 40% abv

Locul de origine:China
Nume de brand:Bosolac
Cantitatea minima pentru comanda:Un container
Ambalare Detalii:Fiecare cutie de cadou ambalată cu sticlă, 6 sticle / cutie
Timp de livrare:Expediere de 7 zile după confirmarea comenzii
Conditii de plata:T / T, LC, OA
Capacitatea de alimentare:8000 cutii / zi


Contactează-ne
Descriere


宝 诗 莱特 级 白兰地BOsolac Special Grade Brandy XO este distilat în Prulho Franța, amestecat și îmbuteliat în China. Strugurii exotici, materialele și tehnologia îi garantează aromele unice. Sticla de sticla lucrata manual ii adauga eleganta. Clienții îl consideră o alegere bună pentru petreceri și ocazii de sărbătoare. Nu este surprinzător că vă va plăcea gustul său consistent și ușor puternic la început.

宝诗莱细节

宝 诗 莱特 级 2宝 诗 莱特 级 1

宝 诗 莱特 级 场景 图

白兰地合照

Conducerea exportului timp de 7 ani consecutiv. Livrare rapidă, calitate garantată și servicii post-vânzare excelente. Aduceți-vă o experiență de cumpărături unică de cinci stele. Niciunul dintre produsele care circulă pe piață nu a suferit incidente legate de siguranța alimentară. Satisfacția din sondajul clienților depășește 90%. Acceptăm supravegherea și corectarea din partea clienților globali și a instituțiilor profesionale.OEM流程图

海报3客户见证1

海报3

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. este situată în parcul industrial cu două tipuri din orașul Liuyang. Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. este situată în parcul industrial cu două tipuri din orașul Liuyang, suprafață de 23259.67 metri pătrați.5 clădiri mari, fiecare cu o suprafață de construcție de aproximativ 5000 de metri pătrați. Care este prima distilerie de whisky single malt pe scară largă din China. Și este a patra distilerie investită de Goalong Liquor Group.

浏阳大门浏阳厂图ÎNTREBĂRI FRECVENTE

1. Acest coniac are într-adevăr 6 ani?

Da, Brandy de calitate specială este distilat și amestecat în Franța, Care a îmbătrânit în Franța Butoi de stejar peste 6 ani. Și boting în China de către grupul Goalong Liquor.

2. Putem folosi propriul nostru logo sau design pe etichetă?
Da, acceptăm modele personalizate. Avem, de asemenea, o echipă de designeri care să vă ajute să proiectați.

3. Care este volumul sticlei?
Avem la îndemână o sticlă de 700 ml. Putem deschide matrița pentru sticla dumneavoastră autorizată.

4. Care este ciclul de deschidere a matriței și costul?
Ciclul nostru de deschidere a matriței este de obicei de aproximativ două săptămâni, împărțit în sticle mecanice și sticle manuale, iar costul este între 300 USD și 1500 USD. Având în vedere cooperarea pe termen lung în viitor, putem lua în considerare rambursarea taxei de deschidere a matriței pentru prima comandă mare.

5. Ce ar trebui să fac dacă mărfurile sunt grav deteriorate atunci când sunt transportate în zona locală?
Ambalajul nostru este potrivit pentru transport internațional, iar rata de deteriorare este extrem de scăzută. Vă rugăm să faceți fotografii și să colectați dovezi în termen de 2 ore de la primirea mărfii. Vom compensa următoarea comandă pe baza pierderii reale.

6. Ce ar trebui să fac dacă scurgerile de vin și erorile de etichetă sunt cauzate de procese incorecte sau de producție care afectează vânzările?
Deoarece etichetarea este operată de o mașină, intervalul de eroare este foarte scăzut și
este greu să vezi eroarea cu ochiul liber, așa că poți fi liniștit. In ceea ce priveste problema scurgerii vinului, deoarece capacul a fost imbunatatit de multe ori, posibilitatea de scurgere a vinului este foarte mica. Dacă într-adevăr se datorează motivelor fabricii, vă rugăm să faceți o fotografie ca dovadă și suntem dispuși să ne asumăm responsabilitatea corespunzătoare.

7. Clienții de pe piața noastră sunt foarte respingători de mâncarea chinezească, deoarece există multe probleme alimentare în China, cum să eliminăm îndoielile pieței finale?
Dacă este necesar, putem coopera cu teste QS sau alte BV certificate internațional, inspecții terțe etc. Garantăm absolut calitatea. În comparație cu alte mărci majore de băuturi spirtoase, produsele noastre sunt rentabile. Pretul este moderat iar calitatea este garantata. Cred că acest lucru vă va ajuta cu siguranță să deschideți o piață mai mare.

8. Ce se întâmplă dacă există o diferență între vinul în vrac
și proba de vin? De fiecare dată când este trimisă o mostră, vom aplica eticheta corespunzătoare și vom păstra o copie pe suportul de afișare pentru mostre al companiei. Când producem mărfuri în vrac, vom implementa și vom produce conform mostrelor, astfel încât problema pe care o luați în considerare practic nu există.

9. Vreau să cumpăr 6 sticle de whisky. Compania dvs. poate oferi servicii de ramburs la livrare?
Deoarece vinul este periculos și fragil, nu vă recomandăm să cumpărați 6 sticle. Puteți încerca mai întâi o sticlă. Din cauza expresului local, nu acceptăm ramburs la livrare.

10. Câte inspecții sunt posibile pe parcursul întregului proces de producție și câte inspecții complete?
Fiecare dintre pozițiile noastre va efectua inspecție reciprocă și auto-inspecție. În plus, există 2 inspecții aleatorii
și 1 inspecție completă.
Specificații
AlcoolConținut 40% vol
Volum700ml / flacon
SticlăSticlă de sticlă fabricată manual din cristal
EtichetăEtichetă de ștampilare la cald
CapacAliaj de zinc din plută sintetică
CuloriChihlimbar închis
Specificații de ambalare12 sticle / cutie
Certificate:ISO; FDA; HACCP
Servicii:Mostra gratuita; Design gratuit; OEM; ODM
Gust:Gust echilibrat și neted, experiență bogată a palatului


aplicatii

Faceți-vă weekendul mai special cu Brandy Special Grade, este perfect pentru grătare pe acoperiș, timp de calitate cu prietenii și după-amiaza la soare. Împărtășiți cu colegii sau turnați peste gheață și garinsh cu o felie proaspătă de var. Bucurați-vă de țuica specială Bosolac pentru un gust nou al weekendului.

ANCHETĂ