toate categoriile
en.pngEN

Acasă>Noutăți>Noutăți companie

Secretarul Comitetului Municipal CPC și alți lideri au vizitat Goalong Liquor Group

Jan 01 7070

Pe 8 decembrie 2020, secretarul Comitetului municipal de partid Liuyang Li Chunqiu, primarul Wu Xinwei, președintele Congresului Național Popular Wu Zhen, președintele Conferinței Consultative Politice a poporului chinez Li Jiaxi și cadrele conducătoare și adjuncte ale guvernului municipal Liuyang au vizitat Liuyang Baza de distilerie Goalong Liquor. În cadrul activităților anuale de observare și demonstrație ale proiectului Liuyang, președintele Alan de la Goalong Liquor Group i-a întâmpinat cu căldură pe liderii vizitatori și a condus un tur al distileriei, însoțit de Liu feiwu și directorul Lu Lisheng, secretar al parcului industrial orientat.
38Secretarul Li Chunqiu a acordat o atenție deosebită discursului dlui Alan și a înțeles situația comercială a întreprinderii și a purtat discuții profunde asupra impactului epidemiei asupra exportului și vânzărilor interne de Goalong Liquor. Domnul Alan, președintele consiliului, le-a răspuns unul câte unul. După finalizarea bazei de distilerie Liuyang, Goalong Liquor Group a atins nivelul internațional de livrare a calității. Mai mult, luna trecută a avut loc o mare ceremonie de plecare a mărcii Goalong, 12 containere au fost distribuite pe piețele din Statele Unite și Nigeria. Acum, Goalong Liquor Group este pe deplin capabil să depășească singură presiunea economică descendentă adusă de situația epidemică. În același timp, Alan a prezentat și prospectat strategia de dezvoltare viitoare și planificarea Goalong Liquor Group către secretarul Li Chunqiu și partidul lui Li.
39Combinate cu ancheta, liderii l-au lăudat pe Gao Lang și au prezentat două opinii: una este întărirea și extinderea tiparului. A face o treabă bună de „băuturi alcoolice” și a gestiona bine afacerile proprii ale întreprinderii este cea mai mare contribuție economică și socială la orașul Liuyang. Compania ia ca obiectiv strategic marele obiectiv al „10 miliarde” și depune eforturi neîncetate pentru aceasta; în al doilea rând, ca industrie a băuturilor alcoolice, ar trebui să se integreze pe deplin în Liuyang, realizând integrarea industriei, mediului și a oamenilor și a lucrurilor din Liuyang.
Președintele Alan a avut un schimb aprofundat cu liderii în vizită în ceea ce privește planificarea, reformarea, marketingul și managementul financiar „de șase ani”.
40Președintele Alan a spus că Alan a respectat întotdeauna construcția „zonei de bază a băuturilor din China” ca titluri de pe prima pagină și cea mai importantă sarcină și a efectuat o mulțime de lucrări de bază în ultimii ani. În pasul următor, Goalong Liquor Group va respecta în continuare orientarea de dezvoltare a „zonei de bază a lichiorului din China”, va inova măsurile de lucru și va optimiza structura industrială. Cu cultivarea „zonei miezului de lichior din China” ca bază, reproducerea „zonei miezului de lichior din China” ca obiectiv, direcția de prelungire a lanțului industrial și bazată pe menținerea mediului ecologic, îmbogățește conotația și calitatea „Zona de bază a lichiorului din China” și continuă Promovarea dezvoltării sănătoase și durabile a industriei alcoolului.
41Președintele Alan a subliniat că construcția „zonei de bază a băuturilor din China” este un proiect cuprinzător, sistematic și pe termen lung. Este responsabilitatea comună a Goalong Liquor Group, a guvernului municipal Liuyang și a parcului industrial de două tipuri Liuyang, cum să construiască „zona centrală a băuturilor spirtoase chineze”. Procesul de construcție a „zonei centrale a băuturilor spirtoase chinezești” este procesul de transformare a valorii unei singure sticle de lichior în multiplu. Apoi, Goalong Liquor Group va juca pe deplin avantajele sale profesionale, va uni mâinile cu guvernul municipal Liuyang și Liuyang două orientate parcul industrial pentru a construi "zona de bază a spiritelor chineze". Pentru a vă alătura culturii și patrimoniului. Ar trebui să integreze în mod eficient cultura, turismul și inovația culturală pentru a prezenta o „zonă centrală a spiritelor chineze” diferite. Nu va depune niciun efort pentru a juca un rol bun și pentru a crea o distilerie de talie mondială în viitor.

8