toate categoriile
en.pngEN

Acasă>Noutăți>Noutăți companie

Cea mai mare ceremonie de plecare a comenzii de export a Goalong Liquor Group

Jan 01 7070

În dimineața zilei de 29 noiembrie, 12 containere și 200000 de sticle de Whisky Goalong Liquor au pornit din Parcul Industrial Orientat Liuyang Two și au mers la mesele de vin ale consumatorilor europeni și americani. Aceasta este nu numai cea mai mare comandă de export a Goalong Liquor Group până acum, ci și cea mai mare comandă de export din istoria băuturilor spirtoase internaționale chineze.
33                                Liu Weiping, președintele Asociației Industriei de Alcool din Hunan

"Goalong Liquor este un cal negru în alcoolul Hunan. Crește foarte repede și are un viitor strălucit." Liu Weiping, președintele Asociației Industriei de Alcool din Hunan, a declarat că Goalong Liquor este de așteptat să devină un stindard al revitalizării alcoolului din Hunan.
35Se înțelege că Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. este a patra fabrică investită și înființată de Goalong Liquor Group. Activitatea principală acoperă distilarea pentru whisky și alte băuturi spirtoase și lichioruri internaționale, fabricarea berii artizanale, fabricarea vinului de orez natural pur, apa potabilă ambalată și băuturi funcționale și alte proiecte de producție a băuturilor. Producția de băuturi alcoolice internaționale și produse alcoolice amestecate, produsele noastre au fost vândute la nivel național și în multe țări din întreaga lume, exportul de whisky este complet în conformitate cu standardul european și american, precum și cu cerințele naționale de siguranță alimentară pentru standardele internaționale de livrare, iar înregistrarea la scară a exporturilor se menține pe poziția înaltă în China.
34                                                        Alan Gao, președinte al grupului Goalong Liquor

Alan Gao, președintele grupului Goalong Liquor, a declarat că misiunea Goalong este să creeze fericire și să creeze noi branduri naționale, să creeze noi stiluri de viață fericite și produse sănătoase pentru consumatori și, de asemenea, speră să folosească Goalong Liquor pentru a înlocui acele băuturi din străinătate, aduceți produse chinezești pe care toată lumea le place în lume și deveniți sinonimul Made in China. Goalong este angajat în comerț exterior din 2014 și a menținut o proporție ridicată din exportul internațional de băuturi alcoolice din China timp de șapte ani consecutivi. A devenit lider în exportul de băuturi spirtoase chineze și a primit titlurile de „Noul comerciant străin” și „Baza de construcție a viselor de comerț electronic transfrontalier” de către Alibaba Group.

36