toate categoriile
en.pngEN

Acasă>Noutăți>Noutăți companie

Funcționarea de probă a fazei I și producția în comision pentru distileria Goalong

Jan 01 7070

25

Pe 28 septembrie 2020, noua stea din domeniul spiritelor internaționale este în creștere. Baza de distilerie Liuyang Goalong a grupului Goalong a fost pusă în funcțiune cu succes. Cu eforturile de 530 de zile și nopți, am depășit cel mai dificil an din 2020.
261. Calitatea întâi, îmbunătățirea continuă a calității, crearea mărcii cu ingeniozitate;
Compania va continua să acorde importanță îmbunătățirii și inovației tehnologiei spirtoase și va combina producția, predarea și cercetarea cu dezvoltarea Speciality Liquor în universități. Vom continua să promovăm introducerea talentelor și să intensificăm eforturile de cultivare a talentelor seniori.
272. Accelerarea construcției informațiilor și consolidarea aplicării Big Data;
Informarea este deosebit de importantă în era internetului big data. În 2020, compania a realizat realizări semnificative în construcția informațiilor și a obținut rezultate inițiale. În viitor, compania va accentua colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor industriale mari, va analiza în mod eficient comportamentul clienților utilizând date bazate pe informații și va formula o strategie mai bună de prezentare a produsului și strategie de piață pentru a servi mai bine marketingului și consumatorilor.
283, Cardare de marcă și produs și repoziționare precisă;
Compania a implementat strategia produsului „Seria 1 + 3” în planul general de marketing al băuturilor alcoolice începând cu 2018: „1” se bazează pe analiza afacerii consumatorilor de băuturi alcoolice. Bazat pe produsele clasice ale whisky-ului single malt Bosolac și Goalong, compania extinde seria de băuturi „Lichior de trandafir întunecat”, „Lichior de antilope Saiga”, „Vin spumant verde libelula” și alte serii funcționale de băuturi, încercând să facă seria clasică rafinarea și consolidarea poziției grupului Goalong ca unitate clasică mare. „3” se referă la cele trei dimensiuni ale extensiei sistemului de produse de bază ale grupului Goalong: high-end Goalong whisky single malt pentru grupuri high-end; Lichior de trandafir întunecat și vin spumant de libelula verde pentru consumatorii tineri și la modă; băuturi funcționale și băuturi de ceai amestecate cu coniac fin. Prin optimizarea produsului și re-cardarea mărcii, vom servi clienții și consumatorii cu mai multă precizie.
294. Construcția echipei fundației și construcția terminalului central.
Construcția terminalelor este rădăcina unei întreprinderi și fundamentul supraviețuirii și dezvoltării acesteia. Succesul pe care l-am obținut vine, de asemenea, din a face o treabă excelentă în activitatea de bază a terminalului. Prin urmare, în anul din anul următor ne vom concentra pe tema „Să fii original cu ingeniozitate”. În 2020, vom continua să ne concentrăm pe construcția barurilor de noapte de bază, pe legătura multi-canal și să creștem investițiile în talente. Grupul Goalong va aduce multe surprize.
30Fiți mai aproape de consumator.
Luând consumatorii drept centru, grupul Goalong s-a străduit să-și exerseze cuvintele.
În timpul construcției fabricii Goalong nr.4, pentru a permite mai multor consumatori să aibă un sentiment de participare, ceremonie și experiență, președintele consiliului a construit distileria într-o atracție culturală și turistică și a dezvoltat, de asemenea, Muzeul alcoolului Goalong. Prin intermediul unor regiuni culturale transfrontaliere extrem de compatibile cu ajustarea propriei mărci, a stabilit o legătură profundă între consumatori și Goalong.
În contextul actualizării consumului, un serviciu bun este de a crea surpriză neașteptată pentru clienți! Președintele Alan Gao a prezentat un nou punct de vedere: „Cel care este cel mai aproape de consumator are cel mai mare drept”. Dintr-un anumit punct de vedere, cu cât valoarea furnizată consumatorului este mai mare, cu atât este mai aproape de acesta, cu atât are mai mult dreptul de a vorbi.

Unde este direcția pentru Goalong?
În fața remanierii economice naționale aduse de situația epidemică, multe întreprinderi s-au confruntat atât cu oportunități, cât și cu provocări.
În 2020, președintele Alan Gao a prezentat strategia „Immersive Experience Goalong”. De la distilerie la Muzeul Goalong, de la entitatea offline la mall-ul online, de la o nouă abilitare de marketing la forța auto-conducătoare a consumatorilor, Goalong insistă întotdeauna să rămână cu consumatorii în momente diferite și în moduri diferite, și rezumă stilul de imersie : experiență derivată, experiență pe trei niveluri: "experiență profundă, cunoaștere puternică, comunicare ridicată" sistemul de marketing influențează C-end prin C-end mare, influențează C-end mare prin C-end și integrează C-terminal și big-c -Terminal.
31Datorită viselor noastre comune, Goalong poate continua mai departe în marea calmă sau în marea agitată.
Pentru că credem cu tărie că vom crea un miracol. Modul de a continua lupta noastră acum, de a atinge obiectivele pentru care ne ridicăm este să ne luăm energia, pasiunea, forța și să facem tot ce putem pentru ca Goalong să fie renumit în întreaga lume.

8