toate categoriile
en.pngEN
bandă laterală

Acasă>Despre>Profil de grup

Introducere în grup

Activitatea principală a Goalong Liquor (Group) este producția și vânzarea de băuturi spirtoase internaționale (cum ar fi whisky, coniac, vodcă, gin, rom), precum și importul și exportul de bunuri și tehnologie.

Goalong Liquor Brand a fost propus în 2011 pentru a construi primul brand internațional de lichior din China, urmat de înființarea companiei britanice Goalong Liquor Group și a început să înregistreze marca „Goalong”. Marca comercială engleză „GOALONG” este omonimul „Gaolang”. Semnificația sa este de a fi continuu agresiv și de a merge înainte curajos, care este, de asemenea, spira antreprenoriatului Spiritului Goalong.

Deținând aproape 100 de angajați (2018), 50 cu diplomă de licență sau mai mare, 3 cu diplomă de master sau mai mare și 8 cu certificări profesionale și tehnice.

Goalong Liquor a fost lider în exportul intern de băuturi spirtoase în toți acești ani.

În prezent, există cinci companii moleculare, două companii offshore aflate direct sub jurisdicția țărilor străine, afiliate direct la grupul Goalong Liquor.


Grupul de băuturi alcoolice Goalong

Bingo Bosolac International Liquor Sarl.
Marea Britanie Goalong Liquor Group Co., Ltd.
Hunan Goalong Liquor Co., Ltd.
Changsha Goalong Liquor., Ltd.
Changsha Bingo Liquor Co., Ltd.
Shenzhen Goalong Liquor Co., Ltd.
Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd.

Distileria Goalong

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. este un producător internațional profesionist de băuturi alcoolice din China, investit de UK Goalong Group în anul 2018, producând și exportând în principal whisky, coniac, vodcă, gin, lichioruri și alte lichioruri. situat în Parcul Industrial cu Două Orientări din orașul Liuyang, este prima distilerie de cea mai mare scară de whisky cu malț unic din China și, de asemenea, a 1-a distilerie investită de Goalong Group, cu cele mai avansate și modernizate echipamente și sistem de management la nivel înalt, reprezentând Al 4-lea nivel de livrare internațional, concentrându-se în principal pe fabricarea de whisky chinezesc și servicii de băuturi cu etichetă privată pentru clienți din și din străinătate.

                       

Distileria de whisky este situată în zona montană Liuyang, care este foarte potrivită pentru distilarea de whisky datorită calității apei și a mediului plăcut; Apă de bună calitate, cu indice de rată electrolitică mai scăzută și săruri dizolvate, ceea ce face ca lichiorurile să fie pure și curate, moi și moi, nu va deteriora corpul atunci când se bucură de ele.

                       

Goalong Group este primul care produce și dezvoltă whisky single malt în China. În prezent, R&D și nivelul de producție sunt în frunte în China. Compania a format o piață internă și exportul ca mod principal de activitate din 1, conducând vânzările timp de 2009 ani consecutivi. 7 incidente de securitate, 0% servicii post-vânzare. Am trecut certificatele FDA, ISO și QS și HACCP și am exportat produsele noastre în peste 100 de țări și am câștigat o bună reputație, cum ar fi Rusia, America, Germania, Filipine, Panama, Mexic, Surinam, Australia, Noua Zeelandă și așa mai departe.

                       

Toate produsele noastre pot fi tipărite cu cod de bare din Marea Britanie sau din Franța, cu materii prime și pachete de înaltă calitate. Calitatea este sufletul și clientul este întotdeauna pe primul loc, ne bazăm în principal pe afaceri pe termen lung și prietenoase ca relație câștig-câștig cu clienții. Avem o experiență bogată în expoziții și am câștigat multe reputații bune la nivel global.

                       

Fondată de domnul Alan la Londra, marca Goalong reprezintă „mergeți mai departe” și sigla sa simbolizează cultura Goalong, fiți credincioși și curajoși să aveți vise, luptați și Goalong pentru vise! În prezent, avem patru mărci, „Goalong” Whisky, „Bosolac” Brandy, „Ambiguous” Vodka și „MonaFrcc” Gin. Goalong este, de asemenea, primul brand chinezesc Single Malt Whisky din China.

                       

Goalong este un brand răsunător de băuturi alcoolice, o mare misiune a fost dată când a fost creată marca. Au trecut mulți ani, sloganul lui Goalong nu s-a schimbat niciodată. În mod constant pentru a câștiga laude și recunoaștere pe piața băuturilor spirtoase din lume, ceea ce face transpirația și eforturile mai semnificative.

                       

Noi, Goalong for Dreams!

Cultura companiei

Structura companiei