toate categoriile
en.pngEN

Acasă>Noutăți>industria de știri

Sfaturi pentru prevenirea și ameliorarea mahmurelii

Jan 01 7070

    De fiecare dată pentru degustarea de whisky, avem această întrebare: Cum putem evita mahmureala?

Dureri de cap, greata, oboseala, dureri abdominale, crampe etc., Acestea sunt sechelele clasice ale mahmurelii. De ce avem aceasta problema? Pentru că, deși alcoolul de whisky este un lichid, îți va deshidrata corpul! Mai jos sunt câteva sfaturi pentru mahmureală, vă rugăm să consultați punctele:

degustare de whisky

1. În timpul degustării de whisky, profită de gap pentru a bea un pahar cu apă

Acesta este cel mai bun mod de a preveni o mahmureală în acea noapte sau a doua zi și poate atenua deshidratarea cauzată de alcool.

Apă potabilă

2. Bea un litru de apa inainte de culcare noaptea

Chiar dacă ați băut deja apă în timpul degustării de whisky, beți apă înainte de a merge la culcare. Care vă poate ajuta să vă refaceți umiditatea corpului. Cel mai bine este să puneți o sticlă de apă aproape de pat, deoarece consumul de whisky va face oamenii să doarmă mai puțin adânc.

de apă

3. Suplimentați cu vitamine și zinc în dimineața următoare

Suplimentarea cu fructe și legume nu este numai bună pentru sănătate, ci și vitaminele. care vitaminele consumate vă ajută să descompune alcoolul. Puteți mânca mai multe stridii crude, zincul din el vă poate reda rapid vitalitatea. Morcovii vă pot face ficatul să se înveselească din nou și să muncească din greu!

Supliment de vitamine și zinc

4. Continuați să completați cu apă pe parcursul zilei următoare

Dacă te-ai săturat să bei apă, încearcă să bei supă sau ceai de plante, dar cafeaua nu este recomandată. În ceea ce privește alimentația, vă rugăm să alegeți alimente bogate în vitamine, precum bananele sau portocalele. Bea o cană de apă cu o cantitate scurtă de bicarbonat de sodiu te poate ajuta să scapi de durerile de stomac.

Rețetă pentru ameliorarea mahmurelii

Sucul proaspăt de casă nu este bogat doar în vitamina A și vitamina C, ci și în minerale și apă. Pune câteva fructe ca mai jos în storcator:

1 portocală decojită

1/2 tei

1 kiwi decojit

1/2 pepene galben sau 1/4 pepene verde

1 / 2 banană

1/2 castravete mic

Faceți-l în suc, turnați-l într-o ceașcă mare, adăugați niște cuburi de gheață și beți-l. Mult noroc sa ai!

Fructe 1