toate categoriile
en.pngEN

Acasă>Noutăți>industria de știri

Ce whisky să bei pentru ce ocazie?

Jan 01 7070

Cum să alegi whisky-ul potrivit pentru diferite ocazii?

Momentul și ocazia de a savura whisky-ul vă vor afecta cu siguranță dorința de whisky. Iată câteva presupuneri simple. Și voi recomanda câteva principii de bază pentru alegerea whisky-ului.


1. Petrecere la club de noapte

Nu irositi whisky scoțian single malt aici. Este mai bine să alegi whisky-ul Kentucky bourbon sau whisky-ul scoțian amestecat, beandu-l cu cuburi de gheață. În acest scenariu, cel mai important este prețul, nu marca. Pentru că te vei concentra asupra oamenilor, lucrurilor din jurul tău. Veți ignora aroma din paharul de whisky din mână.

Nightclub Party whisky

2. Faceți un pahar de cocktail pentru a arăta măiestria

Nu alegeți niciodată whisky ieftin pentru a amesteca cocktail. Materiile prime proaste desigur că băuturile făcute vor fi groaznice. Și nu amestecați doar o sticlă de whisky pentru a amesteca cocktailul. Whisky-ul cu aromă prea grea de turbă va fura cu siguranță eleganța altor actori secundari, iar whisky-ul cu gust prea dulce va pierde echilibrul gustului. Puteți folosi blended whisky scoțian sau japonez, American Maker's Mark Whisky sau American Rye Whisky. Toate acele whisky au doar un buget de 30-40 de euro sticla.

cocktail

3. Ia o băutură după plecarea de la serviciu

Fiecare popor are propriul whisky preferat, dar pe măsură ce piața de consum se extinde, alegerea este diversificată. Mai ales când prețul whisky-ului tău preferat crește, poți să alegi doar altul care ți se potrivește. Există două soluții pentru această problemă:

1. O sticlă de whisky bourbon cu gheață

2. O sticlă de whisky scoțian neînvechit (NAS)

Ia un pahar dupa ce pleci de la serviciu