toate categoriile
en.pngEN

Acasă>Produse>lichioruri

133
134
135
136
137
138
Șampanie Dark Rose 700ml / 375ml 3.5% abv
Șampanie Dark Rose 700ml / 375ml 3.5% abv
Șampanie Dark Rose 700ml / 375ml 3.5% abv
Șampanie Dark Rose 700ml / 375ml 3.5% abv
Șampanie Dark Rose 700ml / 375ml 3.5% abv
Șampanie Dark Rose 700ml / 375ml 3.5% abv

Șampanie Dark Rose 700ml / 375ml 3.5% abv

Locul de origine:China
Nume de brand:Trandafir întunecat
Cantitatea minima pentru comanda:Un container
Ambalare Detalii:12 sticle / cutie
Timp de livrare:Expediere de 7 zile după confirmarea comenzii
Conditii de plata:T / T, LC, OA
Capacitatea de alimentare:10000 cutii / zi


Contactează-ne
Descriere


玫瑰 荔枝 利口酒 2


    Acest lichior de șampanie de vin DARK ROSE este un vin cu conținut scăzut de alcool, cu 3.5% vol. Există 700 ml și 375 ml două specificații pentru alegerea dvs. Această șampanie este clară și transparentă, fără materii suspendate. Gustul este moale și elegant, frumos, armonios și fructat.


Avantaj competitiv:

băutură alcoolică cu conținut scăzut de alcool
Băut ușordetaliu

玫瑰荔枝酒

玫瑰 荔枝 利口酒 3

玫瑰 荔枝 利口酒 1

Producător profesionist de distilerie și băuturi alcoolice de whisky, exportator de coniac, vodcă, gin, lichior, sodă, cocktail și bere artizanală. Livrare rapidă, calitate garantată și serviciu post-vânzare excelent. Aduceți-vă o experiență de cumpărături unică de cinci stele

OEM流程图

订单流程图

客户反馈集合


Clienții care spun că sunt buni sunt foarte buni.Să construim fundația cu calitate, să garantăm realizarea serviciului, să construim încredere cu valoare și să mergem împreună spre gloria zilei de mâine.Conducerea exportului timp de 7 ani consecutiv. Livrare rapidă, calitate garantată și servicii post-vânzare excelente. Aduceți-vă unexperiență de cumpărături unice de cinci stele. Niciunul dintre produsele care circulă pe piață nu a suferit incidente legate de siguranța alimentară. Satisfacția din sondajul clienților depășește 90%. Acceptăm supravegherea și corectarea din partea clienților globali și a instituțiilor profesionale.

客户见证1

出货走向

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. este un producător internațional de băuturi alcoolice din China, investit de UK Goalong Group în anul 2018, producând și exportând în principal whisky, coniac, vodcă, gin, lichioruri și alte băuturi alcoolice. Situată în Parcul Industrial Two Oriented din orașul Liuyang, este prima distilerie de whisky single malt la scară mai mare din China și, de asemenea, a patra distilerie investită de Grupul Goalong, cu cele mai avansate și modernizate echipamente și un sistem de management la nivel înalt, reprezentând grupul. Al 1-lea nivel internațional de livrare, concentrându-se în principal pe producția de whisky chinezesc și servicii de lichioruri cu etichetă privată pentru clienții din interior și din străinătate.

浏阳大门

工厂建筑


Specificații
AlcoolConținut 3.5% vol
Volum700ml / flacon
SticlăSticlă înaltă de sticlă albă, realizată manual
EtichetăFlori prăjite
CapacCapac din plastic din aluminiu
CuloriChihlimbar
Specificații de ambalare12 sticle / cutie
Certificate:ISO; FDA; HACCP
Servicii:Mostra gratuita; Design gratuit; OEM; ODM
Gust:Parfum de fructe mai blând și elegant, frumos și armonios


aplicatii

Cel mai bun vin de toate tipurile este vinul, iar cel mai de înaltă calitate este vinul alb uscat. Vinul alb uscat este optimizat în continuare pentru a produce șampanie. Șampania este cel mai bun vin.

Șampania DARK ROSE vă face weekendul și mai special, este perfect pentru a petrece timp de calitate cu prietenii pe grătarul de pe acoperiș, precum și în după-amiaza însorită. Împărtășiți cu partenerul dvs. sau turnați într-un pahar de var proaspăt și cuburi de gheață. Bucurați-vă de această lichior, bucurați-vă de noile arome ale weekendului.

ANCHETĂ