toate categoriile
en.pngEN

Acasă>Produse>Vodka și Gin

vodcă
卡仕 盾 白底 - 伏特加
卡仕 顿 伏特加
卡仕 顿 伏特加 细节 图
Goalong Royal Carlston vodcă 700ml 40% abv 700ml 40% abv
Goalong Royal Carlston vodcă 700ml 40% abv 700ml 40% abv
Goalong Royal Carlston vodcă 700ml 40% abv 700ml 40% abv
Goalong Royal Carlston vodcă 700ml 40% abv 700ml 40% abv

Goalong Royal Carlston vodcă 700ml 40% abv 700ml 40% abv

Locul de origine:China
Nume de brand:Ambiguu
Cantitatea minima pentru comanda:Un container
Ambalare Detalii:12 sticle / cutie
Timp de livrare:Expediere de 7 zile după confirmarea comenzii
Conditii de plata:T / T, LC, OA
Capacitatea de alimentare:10000 cutii / zi


Contactează-ne
Descriere

vodka wholesale

Vodcă Goalongcu această vodcă de orz-porumb, careare o distilare de trei ori și o filtrare de patru ori pe cărbune de mesteacăn, pur și proaspăt, produsele prezentate sunt vodcă distinctive ambalate în modele energice. Arome și gusturi bogate, combinate armonios cu alte băuturi și sunt foarte populare în rândul consumatorilor tineri.

Aromă Aromă originală și aromă personalizată 
Gust Crocant moale și de durată, intrare netedă și proaspătă 

Canadian vodkachina One-stop spirits expert

Finland vodka

Japanese vodka

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. este un producător internațional de băuturi alcoolice din China, investit de UK Goalong Group în anul 2018, producând și exportând în principal whisky, coniac, vodcă, gin, lichioruri și alte băuturi alcoolice. Situată în Parcul Industrial Two Oriented din orașul Liuyang, este prima distilerie de whisky single malt la scară mai mare din China și, de asemenea, a patra distilerie investită de Grupul Goalong, cu cele mai avansate și modernizate echipamente și un sistem de management la nivel înalt, reprezentând grupul. Al 1-lea nivel internațional de livrare, concentrându-se în principal pe producția de whisky chinezesc și servicii de lichioruri cu etichetă privată pentru clienții din interior și din străinătate.

vodka wholesale

Canadian vodkaConducerea exportului timp de 7 ani consecutiv. Livrare rapidă, calitate garantată și servicii post-vânzare excelente. Aduceți-vă o experiență de cumpărături unică de cinci stele. Niciunul dintre produsele care circulă pe piață nu a suferit incidente legate de siguranța alimentară. Satisfacția din sondajul clienților depășește 90%. Acceptăm supravegherea și corectarea din partea clienților globali și a instituțiilor profesionale.

china One-stop spirits expertFinland vodka

Japanese vodka

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

1. Puteți face vodcă cu arome diferite?

Da, putem face vodcă cu arome diferite ca client. CaAromă de ciocolată, aromă de litchi, aromă de migdale, aromă de pepene verde, aromă de mango și aromă de mere verde. Toate acele vodcă pe care le-am făcut pentru clientul nostru.

2. Putem folosi propriul nostru logo sau design pe etichetă?
Da, acceptăm modele personalizate. Avem, de asemenea, o echipă de designeri care să vă ajute să proiectați.

3. Care este volumul sticlei?
Avem la îndemână o sticlă de 700 ml. Putem deschide matrița pentru sticla dumneavoastră autorizată.

4. Care este ciclul de deschidere a matriței și costul?
Ciclul nostru de deschidere a matriței este de obicei de aproximativ două săptămâni, împărțit în sticle mecanice și sticle manuale, iar costul este între 300 USD și 1500 USD. Având în vedere cooperarea pe termen lung în viitor, putem lua în considerare rambursarea taxei de deschidere a matriței pentru prima comandă mare.

5. Ce ar trebui să fac dacă mărfurile sunt grav deteriorate atunci când sunt transportate în zona locală?
Ambalajul nostru este potrivit pentru transport internațional, iar rata de deteriorare este extrem de scăzută. Vă rugăm să faceți fotografii și să colectați dovezi în termen de 2 ore de la primirea mărfii. Vom compensa următoarea comandă pe baza pierderii reale.

6. Ce ar trebui să fac dacă scurgerile de vin și erorile de etichetă sunt cauzate de procese incorecte sau de producție care afectează vânzările?
Deoarece etichetarea este operată de o mașină, intervalul de eroare este foarte mic și este dificil să vezi eroarea cu ochiul liber, așa că poți fi sigur. In ceea ce priveste problema scurgerii vinului, deoarece capacul a fost imbunatatit de multe ori, posibilitatea de scurgere a vinului este foarte mica. Dacă într-adevăr se datorează motivelor fabricii, vă rugăm să faceți o fotografie ca dovadă și suntem dispuși să ne asumăm responsabilitatea corespunzătoare.

7. Clienții de pe piața noastră sunt foarte respingători de mâncarea chinezească, deoarece există multe probleme alimentare în China, cum să eliminăm îndoielile pieței finale?
Dacă este necesar, putem coopera cu testarea QS sau alte BV certificate internațional, inspecții terțe etc. Garantăm absolut calitatea. În comparație cu alte mărci majore de băuturi spirtoase, produsele noastre sunt rentabile. Pretul este moderat iar calitatea este garantata. Cred că acest lucru vă va ajuta cu siguranță să deschideți o piață mai mare.

8. Ce se întâmplă dacă există o diferență între vinul în vrac
și proba de vin? De fiecare dată când este trimisă o mostră, vom aplica eticheta corespunzătoare și vom păstra o copie pe suportul de afișare pentru mostre al companiei. Când producem mărfuri în vrac, vom implementa și vom produce conform mostrelor, astfel încât problema pe care o luați în considerare practic nu există.

9. Vreau să cumpăr 6 sticle de whisky. Compania dvs. poate oferi servicii de ramburs la livrare?
Deoarece vinul este periculos și fragil, nu vă recomandăm să cumpărați 6 sticle. Puteți încerca mai întâi o sticlă. Din cauza expresului local, nu acceptăm ramburs la livrare.

10. Câte inspecții sunt posibile pe parcursul întregului proces de producție și câte inspecții complete?
Fiecare dintre pozițiile noastre va efectua inspecție reciprocă și auto-inspecție. În plus, există 2 inspecții aleatorii
și 1 inspecție completă.
Specificații
Alcool
Conținut 40% vol
Volum750ml / flacon
SticlăMașini sticle de sticlă cu îngheț ridicat
EtichetăEtichetă floră friptă
CapacCapac din plastic din aluminiu, cu filtru special
Culoriclar
Specificații de ambalare12 sticle / cutie
Certificate:ISO; FDA; HACCP
Servicii:Mostra gratuita; Design gratuit; OEM; ODM
Gust:Gust plin de corp pe palat, ușor puternic în față


aplicatii

Faceți-vă weekendul mai special cu vodca Goalong Ambiguous. Este perfect pentru grătare pe acoperiș timp de calitate cu prietenii și după-amiaza la soare. Este folosit pentru a îmbogăți produsele de cocktail ale clubului de noapte și a-i evidenția personalitatea. Este o alegere indispensabilă pentru barul de noapte.

ANCHETĂ