toate categoriile
en.pngEN

Acasă>Produse>Whisky

7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Goalong 1st whisky chinezesc single malt 700ml / 750ml 40% abv
Goalong 1st whisky chinezesc single malt 700ml / 750ml 40% abv
Goalong 1st whisky chinezesc single malt 700ml / 750ml 40% abv
Goalong 1st whisky chinezesc single malt 700ml / 750ml 40% abv
Goalong 1st whisky chinezesc single malt 700ml / 750ml 40% abv
Goalong 1st whisky chinezesc single malt 700ml / 750ml 40% abv
Goalong 1st whisky chinezesc single malt 700ml / 750ml 40% abv
Goalong 1st whisky chinezesc single malt 700ml / 750ml 40% abv
Goalong 1st whisky chinezesc single malt 700ml / 750ml 40% abv
Goalong 1st whisky chinezesc single malt 700ml / 750ml 40% abv

Goalong 1st whisky chinezesc single malt 700ml / 750ml 40% abv

Locul de origine:China
Nume de brand:Goalong
Cantitatea minima pentru comanda:Un container
Ambalare Detalii:Fiecare cutie de cadou ambalată cu sticlă, 4 sticle / cutie
Timp de livrare:Expediere de 7 zile după confirmarea comenzii
Conditii de plata:T / T, LC, OA
Capacitatea de alimentare:3000 cutii / zi


Contactează-ne
Descriere

whisky trader

După procesul tradițional, malțul este măcinat, zaharificat și apoi fermentat într-o cameră cu o temperatură constantă de 16 grade timp de 72 de ore, apoi distilat de trei ori printr-o mașină tradițională de distilare de tip ibric. În timpul perioadei, aroma naturală a plantelor poate fi absorbită de adult în butoaie de stejar și se poate produce o frumoasă culoare chihlimbar. În același timp, poate reduce și stimularea puternică a alcoolului cu concentrație ridicată. Intrarea este moale și moale, iar gustul este bogat și moale.

China Single Malt whiskeywhiskey factory750 ml whisky

French whiskey

2013,Grupul de băuturi alcoolice Goalonga exportat whisky pur gain și single malt. Produsul este vândut în renumite lanțuri de supermarketuri din Statele Unite. Acceptăm lichior și ambalaje personalizate pentru exportul acestor produse. În calitate de exportator agent de marcă, vom oferi cea mai mare reducere de preț pentru a câștiga piața.

Chinese whiskey spirits distillery

China Single Malt whiskey

whiskey factory

750 ml whisky

Procesul comenzii

French whiskey

whisky trader

Profilul companiei

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. este un producător internațional de băuturi alcoolice din China, investit de UK Goalong Group în anul 2018, producând și exportând în principal whisky, coniac, vodcă, gin, lichioruri și alte băuturi alcoolice. Situată în Parcul Industrial Two Oriented din orașul Liuyang, este prima distilerie de whisky single malt la scară mai mare din China și, de asemenea, a patra distilerie investită de Grupul Goalong, cu cele mai avansate și modernizate echipamente și un sistem de management la nivel înalt, reprezentând grupul. Al 1-lea nivel internațional de livrare, concentrându-se în principal pe producția de whisky chinezesc și servicii de lichioruri cu etichetă privată pentru clienții din interior și din străinătate.

China Single Malt whiskey

whiskey factory

De ce noi

Conducerea exportului timp de 7 ani consecutiv. Livrare rapidă, calitate garantată și servicii post-vânzare excelente. Aduceți-vă unexperiență de cumpărături unice de cinci stele. Niciunul dintre produsele care circulă pe piață nu a suferit incidente legate de siguranța alimentară. Satisfacția din sondajul clienților depășește 90%. Acceptăm supravegherea și corectarea din partea clienților globali și a instituțiilor profesionale.

750 ml whisky

French whiskey

QA

1.How old is this whiskey?

Acest whisky este un whisky pur de malț, îl distilăm singuri și îl învechim în butoaie de stejar timp de cel puțin 5 ani.

2. Putem folosi propriul nostru logo sau design pe etichetă?
Da, acceptăm modele personalizate. Avem, de asemenea, o echipă de designeri care vă ajută să proiectați.

3. Care este volumul sticlei?
Avem la îndemână o sticlă de 700 ml. Putem deschide matrița pentru sticla dumneavoastră autorizată.

4. Care este ciclul de deschidere a matriței și costul?
Ciclul nostru de deschidere a matriței este de obicei de aproximativ două săptămâni, împărțit în sticle mecanice și sticle manuale, iar costul este între 300 USD și 1500 USD. Având în vedere cooperarea pe termen lung în viitor, putem lua în considerare rambursarea taxei de deschidere a matriței pentru prima comandă mare.

5. Ce ar trebui să fac dacă mărfurile sunt grav deteriorate atunci când sunt transportate în zona locală?
Ambalajul nostru este potrivit pentru transport internațional, iar rata de deteriorare este extrem de scăzută. Vă rugăm să faceți fotografii și să colectați dovezi în termen de 2 ore de la primirea mărfii. Vom compensa următoarea comandă pe baza pierderii reale.

6. Ce ar trebui să fac dacă scurgerile de vin și erorile de etichetă sunt cauzate de procese incorecte sau de producție care afectează vânzările?
Deoarece etichetarea este operată de o mașină, intervalul de eroare este foarte mic și este dificil să vezi eroarea cu ochiul liber, așa că poți fi sigur. În ceea ce privește problema scurgerii vinului, deoarece capacul a fost îmbunătățit de multe ori, posibilitatea de scurgere a vinului este foarte mică. Dacă într-adevăr se datorează motivelor fabricii, vă rugăm să faceți o fotografie ca dovadă și suntem dispuși să ne asumăm responsabilitatea corespunzătoare.

7. Clienții de pe piața noastră sunt foarte repulsivi față de mâncarea chinezească, deoarece există multe probleme alimentare în China, cum să eliminăm îndoielile pieței finale?
Dacă este necesar, putem coopera cuinspecții de la terțitestare sau alte certificate internaționale BV, SGS etc. Absolut
garanta calitatea. În comparație cu alte mărci majore de băuturi spirtoase, produsele noastre sunt rentabile. Pretul este moderat iar calitatea este garantata. Cred că acest lucru vă va ajuta cu siguranță să deschideți o piață mai mare.

8. Ce se întâmplă dacă există o diferență între vinul în vrac și vinul de probă?
De fiecare dată când este trimisă o probă, vom aplica eticheta corespunzătoare și vom păstra o copie pe suportul de afișare pentru mostre al companiei. Atunci când producem mărfuri în vrac, vom implementa și vom produce conform mostrelor, astfel încât problema pe care o luați în considerare practic nu există.

9. Vreau să cumpăr 6 sticle de whisky. Compania dvs. poate oferi servicii de ramburs la livrare?
Deoarece vinul este periculos și fragil, nu vă recomandăm să cumpărați 6 sticle. Puteți încerca mai întâi o sticlă. Din cauza expresului local, nu acceptăm ramburs la livrare.

10. Câte inspecții sunt posibile pe parcursul întregului proces de producție și câte inspecții complete?
Fiecare dintre pozițiile noastre va efectua inspecție reciprocă și auto-inspecție. În plus, există 2 inspecții aleatorii
și 1 inspecție completă.

Specificații

AlcoolConținut 40% vol
Volum750ml / flacon
SticlăSticlă manuală din sticlă cristalină
EtichetăPrăjire la temperatură ridicată
CapacPlută cu cap de cristal
CuloriGolde chihlimbar
Specificații de ambalare4 sticle / cutie
Certificate:ISO; FDA; HACCP
Servicii:Mostra gratuita; Design gratuit; OEM; ODM
Gust:Aroma pură de malț, intrare dulce, finisaj complet


aplicatii

Faceți-vă weekendul mai special cu Goalong single malt Whisky. Este perfect pentru grătare pe acoperiș timp de calitate cu prietenii și după-amiaza la soare. Împărtășiți cu colegii sau turnați peste gheață și garinsh cu o felie proaspătă de var. Bucurați-vă de Whisky Goalong single malt pentru un nou gust al weekendului

高 朗 单一 麦芽 威士忌 4

ANCHETĂ